[緊急呼籲-關於免費期權班]

真係非常唔好意思,可能我實在太低估自己嘅吸引力,今次免費班嘅反應實在係遠遠遠遠超出預期,截止而家已經有成二千幾人報名,Isaac部電話誇張到......個Whatsapp list碌極都係unread message,碌極都未到底.....

本身我以為只要大家分批嚟我Office上堂,個幾兩個星期都會教完,但而家個情況係,我一直加開到6月30日,都只係處理到其中一千人。Isaac由最早send嘅whatsapp開始處理,其餘未收到Isaac回覆嘅朋友,其實你地只係遲咗少少,但無奈前面有成千人快過你.....Isaac唔係唔想覆你,但實在太多太多message....

我想建議一個解決方法,就係索性book一個超大場,可以容納一千人嗰種,等大家一次過去聽,但就要收返少少成本,lets say $100左右。地點同日期我會盡快公佈。

所有未收到Isaac回覆嘅朋友,請留意我facebook page最新嘅公佈,我會盡快確定大型講座嘅詳情,再一次為未能處理你地嘅報名講聲唔好意思。

至於從未報名但又想上堂嘅朋友,記得唔好Whatsapp過嚟住,唔好Whatsapp過嚟住!

而收到Isaac回覆嘅幸運兒,請繼續跟Isaac安排就得。

特別鳴謝星期六日為我加班嘅Isaac,我會加人工俾你架喇...

多謝各位!